[P] Vise de 5000 de EURO

Tombola cu premii peste 5000E
Tombola cu premii peste 5000E
Tombola cu premii peste 5000E

Unde pleci in vacanta in vara asta? F64.ro, cel mai mare magazin foto din Romania, te invita sa visezi la o calatorie de 5000 €. Bine, eu te invit sa visezi la o calatorie de 5000 €. F64 organizeaza o tombola in care marele premiul este 5000 €  bani gheata.  Pe langa acest premiu, mai poti castiga zilnic 5 corturi si saptamanal 3 tablete. Pana la marea extragere, poti intra pe pagina dedicata tombolei si sa povestesti visul tau de 5000 €. 850 de persoane au facut asta deja.

Ce trebuie sa faci pentru a intra in tombola de 5000 €? 

E simplu, trebuie sa faci o comanda de minim 200 lei si automat esti inscris automat in tombola de 5000 €  si in tobola zilnica. In plus, daca cumperi produse Canon de minim 200 de lei pe aceiasi comanda, intri in tombola saptamanala pentru o tableta iPad Mini Celular, daca cumperi produse Nikon de minim 200 de lei pe aceiasi comanda, intri in tombola saptamanala pentru o tableta Toshiba AT100-100, iar daca cumperi produse Sony de minimul 200 de lei pe aceiasi comanda, intri in tombola saptamanala pentru o tableta Sony Xperia Z.

Tip: Mai multe comenzi inseamna mai multe sanse de castig, pentru mai multe detalii consulta regulamentul campaniei: http://www.f64.ro/vise-de-5000-euro

Cele mai traznite vise:

Dragos Grijincu: „As cumpara un obiectiv Nikon 300 mm f/2,8 si as face 1000 de fotografii superbe de wildlife pe care as promova sigla lui F64.”

Andrei Miftode: „ahh.. asta-i simplu, i-as dona sotiei… asa cum fac intotdeauna (fiecare 5k care imi ajung pe mana, la ea se duc!)”

Stefan Marin: As intra luni la voi in magazin, cu aparatul de gat cantand ” Partner let me upgraade you, let me upgraaade you!”

Florina Ochiuz:  „În primul rând, aş fotografia premiul şi l-aş înrăma. În al doilea rând, aş merge la „shopping”. Primele lucruri de pe lista de cumpărături sunt două biciclete (una pentru mine, una pentru cea mai bună prietenă), apoi câte un rucsac cu saci de dormit şi tot ce trebuie pentru drumeţii bicicletoase, apoi aparate foto după chipul şi asemănarea noastră. Fiind de sex feminin, cu siguranţă aş avea grijă să nu rămână niciun cent necheltuit! Sau poate doar unul – trebuie să păstrăm şi suvenire, nu?”

Florin Matei: „După ce achit întreţinerea, iau un tele de 2.8 de la Nikon şi cu restul de bani plec până în Bora Bora pentru o zi să îmi fac o poză cu un Cuba Libre în mână şi stând lat în hamacul de pe plaja aia înconjurată de apă turcoaz… după care aş munci încă un an ca zilier în Bora Bora ca să fac rost de bani de întors în ţară (sau mai bine rămân acolo)…

Marcel Alexe: „Hmm…cu 5000 de euro…Imi iau sotia si plecam intr-o calatorie in Alaska ( Ea nu prea vrea prin partile acelea ) restul vine de la sine…Cabane de lemn…Lacuri…Peisaje ce-ti taie respiratia, numai bune de fotografiat! P.S…nu cumpar nimic de la voi  Am suficient echipament ( 7 D+ 24-105 L+ 50 F 1.4+ 430 EX 2 +Trepied )Iar voi clienti destul de multi! Vreau doar sa-mi indeplinesc un vis…Alaska!

EU: Mi-as cumpara o bicicleta Colnago si as pleca pe traseul din Turul Frantei

Evident, fotografii isi doresc echipament foto, tu, calatorule,  ce iti dorest? Lasa-mi visul tau de calatorie intr-un comentariu pe aceasta pagina si participa la tombola. Iti tin pumnii!

Comments

  1. Diana Lupu

    5000 euro? Se duc repede. Mi-as face bagajelul si m-as urca intr-un avion cu destinatia Insulele Maldive sau Insulele Caraibe. Dar mi-as lua inainte si un obiectiv nou pentru aparat sa ma intorc cu amintiri printabile. 5000 de euro se duc repede, dar poate fi LEGENDAR!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *