Intalnirea bloggerilor calatori din Bucuresti

Pe 13 martie, la initiativa lui Iulian Sirbu, blogger pe trans-ferro.com, 37 de membri ai grupului Blogosfera de turism  de pe facebook ne-am intalnit la Manuc Levantin  sa ne cunoastem, sa discutam despre probleme si proiecte si bineinteles, sa povestim despre calatoriile noastre.

Intre doua nu te ploua
Intre doua GALATENCE nu te ploua

Cum am descoperit si cu alte ocazii, bloggerii calatori sunt oameni foarte faini, sociabili si plini de viata :). Din pacate, timpul si spatiul limitate, nu ne-au permis sa interactionam toti cu toti, prin urmare ne-am organizat in bisericute.  Am povestit pana aproape de miezul noptii si am mancat mancare libaneza.

Mai jos, lista completa de participanti si blogurile lor, merita sa-i urmariti pe toti.

Comments

 1. Intre doua GALATENCE nu te ploua! 😉

  1. Am corectat. 🙂 O sa merg si eu la Galati in curand. Am ce face o saptamana pe acolo?

   1. :))) Hai ca esti comic, eu ziceam doar asa… nu te obligam sa corectezi 😛

    Mah, nu stiu ce sa zic cu saptamana aia, eu as zice ca-i cam mult 😛 Mai bine te duci si in Macin 😉

    1. Nu m-ai obligat tu, doar mi-ai amintit ca am omis un detaliu important. :-p.

     In macin vreau sa merg peste 2 weekenduri cu bicicleta. La Galati trebuie sa merg deoarece i-am promis sefului meu ca voi merge o saptamana acolo sa le fac un mic training noilor mei colegi.

 2. Alexandra Lazarescu

  Mi-a facut placere sa particip la intalnirea de la Hanul lui Manuc, de pe 13 Martie. Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa va revad pe multi dintre voi si sa va cunosc pe cei pe care va stiam doar virtual. Cu mare drag astept urmatoarea noastra intalnire!

 3. Mi-a facut placere sa particip la intalnirea de la Hanul lui Manuc, de pe 13 Martie. Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa va revad pe multi dintre voi si sa va cunosc pe cei pe care va stiam doar virtual. Cu mare drag astept urmatoarea noastra intalnire!

 4. Mi-a facut placere sa particip la intalnirea de la Hanul lui Manuc, de pe 13 Martie. Ma bucur nespus de mult ca am reusit sa va revad pe multi dintre voi si sa va cunosc pe cei pe care va stiam doar virtual. Cu mare drag astept urmatoarea noastra intalnire!

 5. Cat de frumos! Sunt sigura ca v-ati povestit atat de multe!

  1. Daca puteam sa stam 2 saptamani, tot aveam ce sa povestim:-)

  1. Pe 3 octombrie 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *