Filme cu si despre munte: partea 2 – Escalada

I climb

este un film despre catarare dupa cum ii spune si numele. Este realizat de George Stroie de la Bivuac Media. In film apar mai multi practicanti de escalada si alpinism si vorbesc depre motiatia cataratorului. Filmul este disponibil online aici.

Fisura Albastra

este un film documentar despre ce a fost si ce este Alpinismul. Este realizat de George Stroie de la Bivuac Media. Fisura Albastra este cel mai cunoscut traseu de alpinism din Romania si unul dintre cee mai grele, avand gradul VI+. Filmul este disponibil online aici.

The Sharp End

sau care este limita? Cat de departe poti merge? Este un film realizat de cei de la Sender Films. Este un film documentar despre risc, ratiune, placere. In film apar multi dintre cei mai buni cataratori din lume precum: Alex Honnold, Dean Potter, Steph Davis, Lisa Rands, Chris McNamara, Ammon McNeely, Renan Ozturk, Cedar Wright. Trailer oficial aici, necestia quicktime. sau pe youtube:

[youtube pDmJZ2aEMr4]

Comments

  1. […] Filme cu si despre munte: partea 2 – Escalada Sun Oct 10, 2010 10:07 am FIlme cu si despre munte: I climb, Fisura Albastra, The Sharp End […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *