[P] Exploreaza virtual orasul Amsterdam si KLM Romania te trimite sa-l vezi live

Concurs Amsterdam KLM
Castiga un weekend la Amsterdam, la un hotel de 5 stele.

Despre ce e vorba:

Pe 22 mai 2012, KLM Romania a lansat pentru fanii sai din reteaua Facebook o noua provocare. Acestia sunt invitati sa descopere atractiile turistice din Amsterdam prin intermediul aplicatiei „Exploreaza Amsterdamul”, bazata pe tehnologia Google Street View, si sa castige un weekend la Amsterdam pentru doua persoane, la un hotel de 5 stele.

Prin intermediul acestui concurs, KLM Romania sarbatoreste Amsterdam 2013, cel mai important eveniment al anului in Olanda. Poti lua si tu parte la sarbatoare daca esti castigatorul concursului.

Cum functioneaza concursul:

Pentru a va inscrieti in concurs, trebuie sa intrati pe pagina de Facebook a KLM Romania si sa accesati aplicatia  Exploreaza Amsterdamul. Apoi alegeti cate un obiectiv turistic din Amsterdam pe care va trebui sa-l gasiti pe harta utilizand Street View. E foarte simplu.

In timp ce voi va plimbati pe strazile Amsterdamului, ceasul ticaie si va cronometreaza. Pe baza timpului trecut pana ati identificat respectivul obiectiv turistic, primiti puncte.  In total sunt 10 obiective turistice din Amsterdam, insa voi punctati in clasament cu primii 3 timpi.

Premiul:

Pe 31 august 2013, castigatorul isi va primi premiul: bilete de avion KLM pe ruta Bucuresti – Amsterdam si retur, cu toate taxele incluse, 2 nopti cazare in hotelul Marriott Renaissance Amsterdam si 2 bilete de intrare la muzeul Hermitage. Evident, va castiga acel fan al paginii de facebook KLM Romania cu cel mai mare punctaj in concurs. Eu sper sa fie unul dintre voi.

Nu uitati sa-mi lasati un comentariu cu punctajul vostru.  Folositi butoanele de social media pentru a-i anunta si pe prietenii vostri despre concurs.

.

Comments

  1. ma pregatesc de concurs 🙂
    am fost in 2011 in Amsterdam, am facut rezervari pentru 2014 pentru Amsterdam, dar nu ar strica o vacanta si in 2013 🙂
    imi tin pumnii 😀

    1. Si eu iti tin pumnii, nu uita sa-mi spui si mie ce scor ai facut 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *