Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor, la Bruxelles

Acum cativa ani jucam aproape zilnic, ore intregi, avioanele pe doizece.ro. Lunar se organiza campionatul de avioane si diverse turnee: T3, T5 si T10. Eram unul dintre cei mai buni jucatori de avioane la 3 secunde, adica aveai 3 secunde pentru a tinti un avion advers, dovada stau titlurile pe care le-am cucerit. Pentru o vreme am fost organizatorul turneului T3 si am organizat chiar si o editie de campionat.

La Workshop-ul cu bloggerii calatori by paravion.ro, fetele de la Brandaffair au organizat un turneu piramidal intre invitati. L-am castigat fara prea mari emotii, doar Liliana Oprisana de la Placerea de a calatorii, in finala, a reusit sa-mi doboare un avion.

Dovada

Dovada

Acum, am o invitatie pentru voi: paravion.ro si planes.ro, in parteneriat cu 9 bloggeri calatori, lanseaza astazi, 5 decembrie, un nou concurs de avioane pe facebook.

Cum functioneaza: Intrati in aplicatie dand click pe acest link  si apoi apasati pe butonul „Joci in campionat”.Jucati cat mai multe partide, pe care aveti grija sa le castigati si adunati puncte.  Primul din clasament are dreptul sa-si aleaga bloggerul favorit  si impreuna vor(vom) merge la Bruxelles.

Ceilalti bloggeri inscrisi in campanie sunt:  Alexandra Rosu, Anca SerbanElena Ciric, Gabriela Solomon, Liliana Oprisan, Loredana Lungu sau Narcisa Suciu, Petrus Lungu si Unkle M.

Daca doriti sa va dau cateva sfaturi in privat sau sa jucam cateva partide impreuna, lasati-mi un comentariu aici sau pe pagina de facebook.

Unde gasesti cele mai bune Bilete de avion? La paravion.ro

Avioanele

Avioanele

Ti-a placut?Share on Facebook15Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on StumbleUpon0

13 thoughts on “Avion cu motor, ia-ma si pe mine-n zbor, la Bruxelles

  1. Pingback: Vrea careva să vină cu mine la Bruxelles?- Elena Cîrîc

  2. Pingback: Planes a revenit! Şi te trimite la Bruxelles, împreună cu bloggerul tău preferat!

  3. Pingback: Iată ce vă promit bloggerii din campionatul Planes! :)

  4. Pingback: Ești fan gtd20.ro? Dacă da, fii pilot de încercare Planes și poți zbura la Bruxelles | Ghid Turistic Digital 2.0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *